JEUGD

Competitie

Wil je aankomend seizoen competitie spelen? Vul dan Inschrijfformulier competitie voor bestaande competitiespelers of nieuwe competitiespelers in. Volledig ingevulde en ondertekende formulieren kan je e-mailen naar de Jeugdcommissie of inleveren bij jeugdtrainers of bij iemand van de Jeugdcompetitie. Vergeet niet het formulier voor 1 maart in te leveren.

Bij de jeugd spelen alle kinderen in de leeftijd tot en met 17 jaar. Vanaf 18 jaar stroomt de jeugd door naar de senioren.
De jeugdleden hebben de mogelijkheid om op twee dagen en twee locatie’s te spelen en te trainen;

  • Vrijdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur in sporthal De Fuik te Kortenhoef
    Tessa Delforno geeft dan, bijgestaan door assistenten Merijn Brockhoff en Mike Klaassen Bos, van 17.00u-18.00 uur training.
  • Zaterdagochtend tussen 09.00-12.00 uur in sporthal Kerkelanden te Hilversum
    De trainingen worden gegeven door jeugdtrainer Frits Reumer, bijgestaan door assistenten Merijn Brockhoff en Mike Klaassen Bos.

Naast recreatief badmintonnen kun je bij De Treffers ook trainingen volgen en competitie spelen. De jeugd van De Treffers speelt competitie in de regio Noord Holland. De wedstrijden worden gespeeld van half september tot eind januari.

Bij De Treffers duurt het badminton seizoen van begin september tot eind april / begin mei.

Proeflessen

Heb je na al dat straat- en campingbadminton in de zomer, zin om ook in de herfst en winter te blijven badmintonnen?
Of wil je nu wel eens ervaren hoe het is om op een echt badmintonveld, in een sporthal en bij een echte badmintonclub te spelen?
Kom dan gewoon eens langs om te kijken tijdens de trainingen, of tijdens de competitiewedstrijden.
Beter nog: meld je meteen aan voor twee vrijblijvende proeflessen!
Je bent van harte welkom in Kortenhoef (vrijdagmiddag van 17.00u tot 18.00u) of in Hilversum (zaterdag van 09:00u tot 10:00u). Afhankelijk van leeftijd en niveau een jeugdlid in overleg met de trainer naar een andere groep doorschuiven.

Proeflessen kunnen worden aangevraagd bij de Jeugdcommissie.
Vermeld in die e-mail de naam en leeftijd van uw dochter of zoon, en de gewenste datum en plaats van de proeflessen.

Lid worden

Wil je graag lid worden van onze club? Het inschrijfformulier kun je downloaden als PDF-bestand, of als Word-document.
Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden ingeleverd bij een van de trainers. Of als digitaal bestand worden gemaild
naar de Jeugdcommissie.

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie organiseert gedurende het badminton seizoen allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse jeugdkamp, het Ouder & Kind Toernooi, deelname aan jeugdtoernooien bij andere clubs, en bezoek aan grote toernooien zoals de Yonex Dutch Open en de Nederlandse Club Kampioenschappen.