PHIT – AFGELAST

HELAAS ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM DOOR HET CORONA PROTOCOL HET TOERNOOI AF TE GELASTEN.

Een toernooi vol spanning, gezelligheid en sportiviteit!

De inschrijving voor het Mix toernooi 2020 is geopend. Het Paul Harmusial Invitatie Toernooi (PHIT) vindt op zondag 15 maart plaats in sporthal De Fuik in Kortenhoef. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het toernooi

Spelen jullie op hoog niveau of zijn jullie recreant? Iedereen kan meedoen. Er kunnen maximaal 40 gemengd dubbel koppels deelnemen, de minimale leeftijd is 16 jaar. De volgorde van inschrijving bepaalt welke koppels er mee kunnen doen.

Spelniveau

A 5e divisie of hoger (veren)
B 6e divisie (veren)
C 7e divisie (nylon)
D 8e divisie (nylon)
E Beginners (nylon)

Speeltijd

Ieder mix duo dient zich min. één kwartier voor aanvang van het toernooi te hebben gemeld aan de tafel bij de toernooicommissie bij de ingang van de sporthal.

Spelindeling

Er wordt gespeeld in poules en de partijen duren tussen de 12 en 15 minuten. De speeltijd is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De uitslag van de ochtend is bepalend voor de indeling van de finale in de middag. Het is belangrijk dat elke partij op tijd start.

Buffet

Tegen bijbetaling van € 15, – p.p. staat er een smakelijk buffet klaar om de dag met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, af te sluiten.

Veren shuttles

Veren shuttles zijn in de zaal verkrijgbaar, kosten per stuk € 1,50. Een koker kost € 17,50. Uiteraard staat het vrij om zelf op eigen kosten veren shuttles mee te nemen.

Loterij

Prachtige prijzen waaronder een rondvlucht boven Hilversum wordt na afloop van het toernooi verloot.

Locatie

Sporthal “de Fuik
Zuidsingel 54
1241 HD Kortenhoef

Ga je de uitdaging aan?

Voor elk gemengd dubbel koppel dient één inschrijfformulier te worden ingevuld. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 10, – p.p (excl. buffet). Het bedrag dient te worden overgemaakt op girorekening NL02INGB0005036612 t.n.v. BC OSO onder vermelding van ‘PHIT-2020’ en jouw naam of jullie namen.*

Je krijgt direct een automatische bevestiging per e-mail, voor overige vragen kan je een e-mail sturen naar phit@bvdetreffers.nl

* Zonder ontvangen betaling is deelname niet mogelijk en wordt je inschrijving geannuleerd.