Sponsors

Wordt ook sponsor

BV De Treffers is een actieve club met jeugd- en seniorenteams die in competitieverband en recreatief spelen in Hilversum en Kortenhoef. Als sponsor van onze vereniging komt u goed in beeld in de regio, maar ook daarbuiten tijdens uitwedstrijden en toernooien. Wij spelen onze thuiswedstrijden op twee locaties in ’t Gooi. Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? neem dan contact op met onze sponsorcommissie.

’t Zusje Hilversum | tapasrestaurant

Onze sponsor ’t Zusje is het gezelligste tapasrestaurant van Hilversum en omstreken. Wil je eens avondvullend Bourgondisch genieten? In het prachtige pand van ’t Zusje in Hilversum beleef je een gezellige avond met avondvullend tapas eten voor Eur. 30,80.

BadmintonGear

Onze clubkleding en shuttles worden geleverd door BadmintonGear. Dé specialist voor o.a. badminton kleding, rackets, schoenen, tassen, accessoires en shuttles. Clubleden kunnen gebruik maken van een speciale kortingscode als ze bestellen in de webshop (m.u.v. clubkleding en shuttles).

BadmintonGear

Ook sponsor worden?

Neem contact op met onze sponsorcommissie om de diverse sponsormogelijkheden te bespreken. Er is vast een sponsorpakket die past bij uw wensen.